tirsdag den 22. april 2008

Spring Break

Der er andet end bare golf og skole herovre selvom tiden ikke tillader alt for mange udflugter. I Marts fik vi en uges ferie fra skole og golf, lige efter vi fik spillet vores hjemme turnering Spring Invitational i Las Vegas. Her sluttede jeg i en samlet score i 3 under par og endte på en femteplads hvilket jeg var udemærket tilfreds med. Havde tidligere snakket med en veninde, Victoria, om at tage et eller andet sted hen i vores ferie, og da en trejde veninde tilbød at give os nøglerne til et hus i L.A. der stod ubeboet tog vi chancen.
Intet var planlagt og vi havde ingen ide om hvad vi skulle lave dernede men vi tog ikke desto mindre afsted lige så snart skolen var færdig. Og efter en 4 timers køretur - hvilket jo er en temmelig lille strækning i amerikanske standarder - ankom vi til The City of Angles.
Vi endte med at fare vild hver dag i forsøget på at nå en eller anden destination vi havde fundet ud af om morgenen, men vi fik set lidt og havde det super sjovt. Vi endte med at få set Hollywood, Long Beach, Santa Monica Pier og Venice Beach i den lille uge vi var dernede, og ellers vi vi 'catched up' på de film vi ikke havde fået set i de to fortløbende uger. Søvn blev der fulgt op på og det var tiltrængt efter 2 måneder med golf og skole næsten non-stop.
Vi havde vilde planer om at komme ud og surfe, men det må vente til næste gang da temperaturen ikke indbød til en tur i havet.

Ingen kommentarer: